Engelberg

Sveitsi

Enkelten vuori

Lumihiutale

Lumilomat

Engelberg eli "enkelten vuori" sijaitsee miltei Sveitsin keskipisteessä, Obwandelin kantonissa. Engelbergiin onkin helppoa ja nopeaa kulkea junalla, matkaa Zürichin lentoasemalta on vain reilut pari tuntia. Suomalaisille Engelberg on tuttu muun muassa vuosittaisesta mäkihypyn maailmancup-osakilpailustaan.

Engelbergissä asuu nykyään noin 4000 asukasta, mutta kylällä on pitkä historia sillä paikallinen luostari perustettiin aikanaan jo 1100-luvulla. Luostarin yhteydessä toimii nykyisin pienjuustola, jonka tuotteita kannattaa käydä maistelemassa.

Nykyisin Engelberg on vireä ja ympärivuotinen matkailukeskus, joka tarjoaa kesällä mm. runsaasti patikointi-, kävely sekä maastopyöräreittejä. Talvella pääosassa on laskettelu. Kylän pohjoisella puolella on Schöneggin rinnealue mutta eniten laskettavaa löytyy Titlis-vuoren puolelta, jossa ylimmät rinteet löytyvät yli 3000 metrin korkeudelta. Koska rinteet ovat pohjoisen puolella, on laskukausi usein pitkä ja ylimmät rinteet ovat usein avoinna jopa toukokuulle saakka.

Titlis-vuorelle voi mennä myös jalkaisin, ylhäällä voi käydä kävelemässä jään sisälle kaivetussa tunnelissa ja tietysti ihastelemassa maisemia. Engelbergiä lähin isompi kaupunki on Luzern (Lucerne), joka on tunnettu Reussjoen ylittävästä puisesta sillastaan. Helppo päiväretkikohde, jos haluaa pientä taukoa rinteisiin.

Engelberg sopii etenkin perheille, valikoimassamme on runsaasti tilavia ja tasokkaita huoneistoja, joissa niin lapset kuin aikuisetkin saavat omaa rauhaa. Alueella löytyy paljon helpompia sinisiä rinteitä pulkka- ja kelkkamäkiä unohtamatta.


Lue lisää

Lasketteluloma Engelbergissä

Esimerkkipaketti 7 vrk

  • menopaluu lennot Zürichiin sis. matkatavaraa, ateriat ja paikkavarauksen lennolla,
  • 7 yön majoituksen Titlis Resort -huoneistoissa yhden makuuhuoneen huoneistossa (perhehinnassa 2 makuhuoneen huoneisto),
  • liinavaatteet sekä loppusiivouksen,
  • menopaluu junamatkat Zürichin lentokentän ja Engelbergin välillä,
  • 6 päivän hissiliput Engelbergin rinteisiin.

Hinta

alk. 1360,- / hlö kun 2 aikuista matkustaa, tai yhteishinta 3750,- koko perheelle (2 aikuista + 2 lasta 2-11 v.)

Hinnat riippuvat matkustusajankohdasta. Alennuskampanjoiden aikana ne voi olla huomattavastikin edullisempi. Pyydä tarjous omalle matkustusajallesi sekä muille majoitusvaihtoehdoille.


Hotellisuosituksia

Suositushotellien lisäksi Mr Travelilla on runsas valikoima muita vaihtoehtoja.

Kiinnostaako lumiloma?

Lähetä kysely

Sveitsi Engelberg
Matkateema laskettelu perhe
Sveitsi Engelberg riippusilta
Sveitsi Engelberg
Sveitsi Engelberg

Syy matkustaa

  • Lumivarma kohde, pitkä laskettelusesonki.
  • Erittäin perheystävällinen kohde.
  • Laadukkaat huoneistomajoitusmahdollisuudet.
  • Runsas aktiviteettitarjonta rinteiden ulkopuolellakin.
  • Erinomainen ja kaunis kohde myös kesällä.

Vinkki

Engelberiin matkustetaan yleensä Zürichin kautta junalla, jolloin voit viettää myös muutaman kaupunkilomapäivän tässä metropolissa.

Jos junamatkailu kiinnostaa muutenkin, voit lentää vaikka johonkin Ranskan suurkaupunkiin ja edetä sieltä junalla aina Engelbergiin saakka.

Ota yhteyttä

Soita

0207 451 451 ark. 9-17


Lähetä sähköposti

myynti@mrtravel.fi


Tai pyydä yhteydenottoa

oheisella lomakkeella.

Ottakaa minuun yhteyttä