Andorra

Pyreneiden rinteet

Lumihiutale

Lumilomat

Andorra sijaitsee Pyreneillä, Ranskan ja Espanjan rajalla vain noin 200 kilometrin päässä Barcelonasta. Andorrassa asuu vain noin 80 000 asukasta ja on sekä pinta-alaltaan että väkiluvultaan yksi Euroopan pienimmistä valtioista.

Talvimatkailussa Andorra on kuitenkin yksi suurista, sillä maa tarjoaa eniten rinteitä Euroopassa Alppien ulkopuolella. Grandvaliran yli 200 ja Vallnordin yli 60 rinnekilometriä tarjoavat runsaasti laskettavaa pidemmänkin lasketteluloman tarpeisiin.

Andorra on laskettelukohteena myös varsin lumivarma, luonnonlunta sataa yleensä paljon ja lähes kaikki rinteet ovat varmuuden vuoksi varustettu myös lumitykein. Kausi jatkuukin useimmiten pitkälle huhtikuun puolelle.

Tekemistä riittää myös rinteiden ulkopuolella vaikkei laskettelu kiinnostaisikaan. Andorrassa on hyvät bussiyhteydet hiihtokeskuksista ja kylistä pääkaupunki Andorra la Vellaan, joten liikkuminen on helppoa ja edullista kohteiden, nähtävyyksien ja ostosten välillä. Arvonlisävero on vain 4,5%, jonka takia moni pitää Andorraa kiehtovana ostoskohteena.

Tarjolla on myös tasokkaita kylpylähotelleja sekä myös yleisiä kylpylöitä ja uimahalleja, joissa laskettelupäivän jälkeen rentoudut mukavasti porealtaan lämmössä.

Canillon kylässä on iso talviurheilukeskus, jossa pääsee mm. luistelemaan, ajamaan jääkartingia ja kokeilemaan curlingia. Ravintolatarjonta on tietenkin runsas, after skitä unohtamatta.


Lue lisää

Lasketteluloma Andorrassa

Esimerkkipaketti 7 vrk

  • menopaluu lennot Barcelonaan sis. matkatavarat ja istumapaikkavaraukset lennoilla,
  • 7 yön majoituksen Ski Plaza & Wellness -hotellissa Standard-huoneessa,
  • puolihoidon hotellissa,
  • edustajamme vastaanottopalvelun lentokentällä,
  • yksityiset menopaluu kuljetukset lentokentän ja hotellin välillä,
  • 6 päivän hissiliput Grandvaliran rinteisiin.

Hinta

alk. 1765,- / hlö.

Lapsihinta (2-11 v.): ensimmäinen lapsi 1395,-, toinen lapsi 990,- Family Suite -perhehuoneessa yhdessä vanhempien kanssa.

Valinnanvaraiset lisät

Yhdistä Andorran rinteet ja kaupunkiloma Barcelonassa: 3 yötä Barcelonassa +190,- / hlö, sisältäen majoituksen 4-tähden hotellissa, aamiaiset sekä lentokenttäkuljetukset.

Hinnat riippuvat matkustusajankohdasta. Alennuskampanjoiden aikana ne voi olla huomattavastikin edullisempi. Pyydä tarjous omalle matkustusajallesi sekä muille majoitusvaihtoehdoille.


Hotellisuosituksia

Suositushotellien lisäksi Mr Travelilla on runsas valikoima muita vaihtoehtoja.

Kiinnostaako lumiloma?

Lähetä kysely

Andorra Canillo
Andorra keskusta
Andorra sukset
Andorra Gran Valira
Andorra hevonen

Syy matkustaa

  • Lumivarma kohde, pitkä laskettelusesonki.
  • Tasokkaat hotellit.
  • Lapsiystävällinen kohde.
  • Runsas aktiviteettitarjonta rinteiden ulkopuolellakin.

Vinkki

Koska Andorraan yleensä matkustetaan Barcelonan kautta, kannattaa viettää ainakin muutama päivä siellä pelkällä hotellin lisähinnalla.

Myös Ranskan voi yhdistää Andorraan. Lennä esim. Montpellieriin ja vieraile historiallisessa Carcassonnessa tai Narbonnessa matkalla Andorraan.

Ota yhteyttä

Soita

0207 451 451 ark. 9-17


Lähetä sähköposti

myynti@mrtravel.fi


Tai pyydä yhteydenottoa

oheisella lomakkeella.

Ottakaa minuun yhteyttä