USA

Park City

Sydänmaan talviurheilua

Laskettelulomat

Park City sijaitsee Utahissa, keskellä Kalliovuoria reilun tunnin ajomatkan päässä Salt Lake Cityn kaupungista.

Suomalaisille Park City lienee tutuin vuoden 2002 talviolympialaisista, jolloin Park Cityn alueella kisattiin lukuisissa eri lajeissa, muun muassa mäkihypyn ja kelkkailun suorituspaikat sijaitsevat Utah Olympic Park -puistossa Park Cityn alueella. Täältä löytyy myös hiihtomuseo, jossa esitellään alueen talviurheiluhistoriaa.

Hiihtokausi alkaa yleensä marraskuun lopulla ja laskemaan pääsee vähintäänkin maaliskuun lopulle saakka. Sekä Park Cityn että Deer Valleyn rinteet ovat omalla lipullaan, joten kannattaa jo etukäteen miettiä kumman rinteisiin suunnistaisi.

Park City Mountain in alueella voi ostaa myös Epic Pass -lipun, joka käy kymmenissä kohteissa eri puolilla Yhdysvaltoja. Erilaiset laskettelukohteiden yhdistelmät ovat siis myös mahdollisia.

Laskettavaa riittää Deer Valleyssa noin 100 ja Park Cityn alueen yli 300 rinteen edestä, jotka tarjoavat kaikentasoisia vaihtoehtoja leppoisista laskuista vaativiin mustalla merkittyihin rinteisiin.

Park City tarjoaa myös tekemistä ympäri vuoden. Talvella pääosassa on tietysti laskettelu, mutta alueen kaksi keskusta – Park City Mountain sekä Deer Valley Resort – ovat molemmat suuria ja kansainvälisiä kohteita, joissa tekeminen ei rajoitu pelkästään laskettelurinteisiin vaan turistit vierailevat vuoden läpi mm. huikeiden maisemien ja luonnon houkuttelemina.

Park City valtti onkin itse kaupunki, joka alun perin kaivoskaupungiksi syntyneenä, on tänä päivänä eloisa kohde, joka tarjoaa mm. ostoksia sekä kymmenittäin ravintolavaihtoehtoja vierailleen.

Liikkuminen alueella on helppoa kiitos ilmaisten bussien, jotka vievät eri puolille aluetta sekä myös Deer Valleyn ja Park Cityn välillä. Jos hiihtoelämä käy jossain vaiheessa tylsäksi, pääsee myös linja-autolla tutustumaan Salt Lake Cityn humuun.

Lasketteluloma Park Cityssä

Esimerkkipaketti 7 vrk

  • meno-paluulennot Salt Lake Cityyn sis. matkatavaraa, ateriat ja paikkavarauksen lennolla,
  • 7 yön majoituksen Silverado Lodge -hotellissa,
  • aamiaiset hotellissa,
  • edestakaiset kuljetukset lentokentän ja hotellin välillä.

Hinta

alk. 2975,- / hlö.

Hinta riippuu matkustusajankohdasta. Alennuskampanjoiden aikana hinta voi olla huomattavastikin edullisempi. Pyydä tarjous omalle matkustusajallesi sekä muille hotellivaihtoehdoille.

Hotellisuosituksia

Suositushotellien lisäksi Mr Travelilla on runsas valikoima muita vaihtoehtoja.


Suunnitellaan matkasi yhdessä

Ota yhteyttä

Syy matkustaa

  • Lyhyt, alle tunnin ajomatka lentoasemalta kohteeseen.
  • Kaksi maailmanluokan hiihtokeskusta, rinteisiin helposti suoraan kylästä.
  • Olympiakisojen perintö, ilmainen museo sekä aktiviteetteja olympiapuistossa.
  • Kiehtova historiallinen haivoskaupunki ja vanha pääkatu Main Street.
  • Yli 150 baaria ja ravintolaa, myös yöelämää ja ostoksia tarjolla.

Kysy lisää

Vinkki

Kun kerran jo olet USA:ssa, kannattaa myös viettää kaupunkilomaa Utahin lähellä olevissa metropoleissa kuten Las Vegasissa tai Los Angelesissa. Lähellä sijaitsevat myös upeat Grand Canyon ja Yosemiten kansallispuisto.

Park City

Soita meille

0207 451 451

ark. 9-17


Ota yhteyttä

myynti@mrtravel.fi

Ottakaa minuun yhteyttä