Islanti

Reykjavik

Atlantin tulivuorisaari

Kaupunkilomat

Islannin pääkaupunki Reykjavik sijaitsee strategisesti Euroopan ja Amerikan välillä houkutellen mantereiden välillä matkustavia vierailijoita molemmista suunnista. Reykjavik on tämän takia hengeltään yllättävän kansainvälisen oloinen eikä ole tavatonta törmätä turisteihin lähes joka maailman kolkasta.

Matalana, jylhien vuorien taustoittamana kaupunkina, Reykjavik on lähes kylämäinen luonteeltaan ja arkkitehtuuria on säilytetty monelta aikakaudelta. Voitkin hyvin viettää yhden päivän vain kiehtovia rakennuksia ihaillessa samalla kun piipahetelet pikkukaupoissa ostoksilla. Kannattaa myös vierailla Perlanin elämysmuseossa sekä Blue Lagoonissa, suuri maakykylpylä, joka on rakennettu kuuman lähteen ympärille.

Kulttuurista ja iltaelämästä kiinnostuneet löytävät Reykjavikissa myös runsaasti menoa ja viihdettä. Konsertteja, näyttelyitä ja pubibändien soittoiltamia on tarjolla runsaasti ja eriteemaiset baarit toivottavat tervetulleeksi myöhään yöhön. Joskin hinnat eivät ole heikkohermoisille, illallisravintoloiden ruoat ovat korkeatasoisia ja kilpailevat helposti minkä tahansa kansainvälisen metropolin tarjonnan kanssa.

Reykjavikista käsin on myös helppo tehdä retkiä vaikkapa viikinkiparlamentti Tingvellirille, jossa maa kirjaimellisesti repeää jalkojen alta jakaen Euroopan ja Amerikan mannerlaatat toisistaan, tai Gulfossin mahtavalle vesiputoukselle. Nämä kaikki löytyvät vain muutaman tunnin päässä Reykjavikista.

Monipuolinen Reykjavik onkin erinomainen kaupunkilomakohde etenkin kesäisin. Erityisesti jos olet matkustamassa Amerikkaan, Mr Travel pystyy helposti järjestämään sinulle muutaman päivän välipysähdyksen Reykjavikissa.

Kaupunkiloma Reykjavikissä

Esimerkkipaketti 3 vrk

  • suorat meno-paluulennot Reykjavikiin sis. matkatavaraa ruumaan, ateriat ja paikkavarauksen lennolla,
  • 3 yön majoituksen Centerhotel Midgardurissa Standard -huoneessa,
  • aamiaiset hotellissa,
  • vierailu Blue Lagoon kylpylässä,
  • kokopäivän retki Reykjavikin ulkopuolisille nähtävyyksille (Tingvellir, Strökkurin kuumat lähteet, Gullfossin vesiputous),
  • edestakaiset kuljetukset lentokentän ja hotellin välillä.

Hinta

alk. 770,- / hlö

Hinta riippuu matkustusajankohdasta. Alennuskampanjoiden aikana hinta voi olla huomattavastikin edullisempi. Pyydä tarjous omalle matkustusajallesi sekä muille hotellivaihtoehdoille.

Hotellisuosituksia

Suositushotellien lisäksi Mr Travelilla on runsas valikoima muita vaihtoehtoja.

Tarjous

Tämän Reykjavikin paketin saat nyt tarjoushintaan alk. 690,- / hlö kun varaat 15.11.18 menneesä. Matkustus 31.3.19 mennessä.


Suunnitellaan matkasi yhdessä

Ota yhteyttä

Syy matkustaa

  • Kiehtova pieni mutta kansainvälinen kaupunki.
  • Erinomaiset päivärekimahdollisuudet maaseudun nähtävyyksille.
  • Täysin uniikki Blue Lagoonin kylpyläkokemus.
  • Lapsiystävällinen kohde.

Kysy lisää

Vinkki

Islanti ja Reykjavik sijaitsevat erinomaisella välilaskupaikalla matkalla Amerikkaan ja tarjoaa sen takia hyvän kaupunkilomaelämyksen esim. New Yorkiin lentäessä.

Reykjavik

Soita meille

0207 451 451

ark. 9-17


Ota yhteyttä

myynti@mrtravel.fi

Ottakaa minuun yhteyttä