Dubai

Rantoja ja kaupunkia

Rantalomat

Dubai on yksi seitsemästä Arabiemiraattien emiirikunnista ja ehkä alueen suosituin turistikohde, myös suomalaisille. Dubai on erinomainen yhdistelmä ranta- ja kaupunkilomaa höystettynä erinäisillä aktiviteeteilla kuten runsailla ostos-, golf- ja retkimahdollisuuksilla.

Nopeasti uudistuvana kaupunkina, jonka kasvot muuttuvat lähes vuosittain, Dubai ei ensisijaisesti ole kulttuurikohde vaikka vanhassa Dubaissa vielä on hieman idyllisiä markkinoita ja arkkitehtuuria jäljellä.

Nähtävyyksistä ei kuitenkaan ole pulaa: tutustu jättimäiseen Dubain keskustan suihkulähteeseen, maailman korkeimpaan rakennukseen Burj Khalifaan, ikoniseen Burj al Arab -hotelliin tai vieraile Dubain akvaariossa kulta- ja tekstiilimarkkinoista puhumatta.

Rantojen osalta taas kannattaa ehkä panostaa Jumeirahin alueeseen, jossa on erinomaiset palvelut rantalomailijaa ajatellen. Golfaajalla on kymmenisen erikokoista ja upeaa kenttää valittavana ja seikkailunhaluisille löytyy myös aktiviteetteja lähiaavikossa, jossa voi mennä safarille tai hurjastella dyyneillä maastoautolla.

Nopeatempoisen kaupunkiloman päätteeksi suosittelemme muutaman päivän rentouttavan loman aavikkohotelleissa, joissa pääsee itämaiseen tunnelmaan niin tasokkaiden palvelujen kun arkkitehtuurinkin osata.

Dubain toimii myös kauttakulkukohteena moneen suosittuun kaukokohteeseen esim. Aasiassa. Dubaissa kannattaakin pysähtyä hetkeksi matkalla lopulliseen määränpäähän.

Ranta- / kaupunkiloma Dubaissa

Esimerkkipaketti 8 vrk

 • meno-paluulennot Dubaihin sis. matkatavaraa, ateriat ja paikkavarauksen lennolla,
 • 8 yön majoituksen Vida Downtown -hotellissa Delux -huoneessa,
 • aamiaiset hotellissa,
 • edustajamme vastaanottopalvelun lentokentällä,
 • edestakaiset yksityiset kuljetukset lentokentän ja hotellin välillä,
 • puolen päivän opastettu kaupunkikierros sekä illallisristeily.

Hinta

alk. 1245,- / hlö

Hinta riippuu matkustusajankohdasta. Alennuskampanjoiden aikana hinta voi olla huomattavastikin edullisempi. Pyydä tarjous omalle matkustusajallesi sekä muille hotellivaihtoehdoille.

Hotellisuosituksia

Suositushotellien lisäksi Mr Travelilla on runsas valikoima muita vaihtoehtoja.


Suunnitellaan matkasi yhdessä

Ota yhteyttä

Syy matkustaa

 • Vuoden ympäri lämmin kohde, jossa yhdistyy sekä ranta- että kaupunkiloma.
 • Hyvät aktiviteettimahdollisuudet ja paljon nähtävyyksiä.
 • Tasokkaat golfmahdollisuudet.
 • Lapsiystävällinen kohde.
 • Tasokkaat aavikkohotellit, jotka mahdollistavat upean aavikkokokemuksen.

Kysy lisää

Dubai

Vinkki

Dubain kannatta yhdistää muihin kaukokohteisiin sillä Dubain kautta menee paljon lentoja suosittuihin kohteisiin etenkin Aasiassa.

Soita meille

0207 451 451

ark. 9-17


Ota yhteyttä

myynti@mrtravel.fi

Ottakaa minuun yhteyttä