Juhlamatkat

Kuohuviini

Hää- ja juhlamatkat

Syntymäpäivät, kultahäät, lottovoiton ja minkä tahansa merkkipäivän tai muun suuren tapahtuman voit juhlia matkalla.

Matka takaa ikimuistoisen merkkipäivän ja samalla vältät juhlajärjestelyt ja kestitsimiset kotona. Merkkipäivämatka onkin hyvä syy jättää juhlakiireet taakse ja nauttia juhlatunnelmasta irti arjen kiireestä. Juhlamatka voi olla jopa edullisempi vaihtoehto kuin suurten juhlien järjestäminen.

Kaikki Mr Travelin matkat sopivat juhlamatkoiksi. Matkan peruspalvelujen lisäksi järjestämme tarpeen mukaan tilaisuuteen sopivat juhlajärjestelyt.

Vinkkejä kohteista saat selaamalla verkkosivujamme. Voit myös ideoida merkkipäivämatkasi itse ja jättää ideasi Mr Travelin ammattilaisten työstettäväksi. Meillä on pitkä kokemus juhlamatkojen järjestämisestä, joten juhlamatkasi onnistuminen on taattu.

Tutustu lisäpalveluihimme alla.

Juhlamatkaehdotuksia

Mr Travelin kaikki matkat käyvät juhlamatkaksi, ohessa kuitenkin muutama vinkki hyvistä vaihtoehdoista.

  • Euroopan vanhat kaupungit, esim. Budapest, Praha, Wien,
  • Australian tai Uuden-Seelannin kiertomatka,
  • Karibian tai Välimeren risteily,
  • SeaDream Yach Clubin tilausristeily kokonaiselle seurueelle.

Tarjouksia

Maurituksen loma kesäkaudelle erikoishinnalla kun matkustat ennen 8.9.-24.


Kiinnostaako juhlamatka?

Lähetä kysely

Teema juhla kippis
Teema juhla pariskunta
Teema juhla pariskunta

Paremmat palvelut matkalla

Mr Travel järjestää juhlamatkailijalle myös lisäpalveluja, kuten limusiini- ja helikopterikuljetuksia, yksityislentoja, sviittejä hotelliin ja risteilylle jne. Vaihtoehtoja on lukuisa ja vain mielikuvitus ja budjettisi asettaa rajat miten haluat matkasi kullata.

Juhlajärjestelyt

Mr Travelin kautta saat myös tarvittavat juhlajärjestelyt paikan päällä. Ne voivat olla jotakin pientä, kuten herkullinen kakkupala ja lasi kuohuviiniä huoneessasi tai jotakin hulppeampaa, kuten viulistin säestämä romanttinen illallinen tasokkaan ravintolan kabinetissa. Suuremmille seurueille järjestämme vaikka koko banketin tarjoilulla ja musiikilla.

Seurassa matkalle

Monet Mr Travelin asiakkaat ovat ottaneet koko juhlaseurueen mukaan matkalle. Jos mukana on yli yhdeksän henkilöä, matka voidaan järjestää ryhmänä, joka yleensä tuo etuja hintaan.

Juhlamatkatili

Mr Travelin juhlamatkatilillä ystäväsi voivat muistaa sinut matkalahjalla tavaralahjojen sijaan. Ystäväsi tallettavat kukin haluamansa summan juhlamatkatilille, jonka jälkeen saat kokonaissummaa vastaavan Mr Travelin lahjakortin lahjoittajien nimillä. Näin helpotat ystäviesi lahjahuolet.

Ota yhteyttä

Soita

0207 451 451 ark. 9-17


Lähetä sähköposti

myynti@mrtravel.fi


Tai pyydä yhteydenottoa

oheisella lomakkeella.

Ottakaa minuun yhteyttä