Praslin

Seychellit

Golfia palmujen katveessa

Golflomat

Seychellien saaret Intian valtameressä eivät pelkästään ole kuvankauniita rantalomakohteita vaan myös golfaaja löytää täältä unelmakohteensa.

Seychellit ei komeile golfkenttien määrällä koska ainoa varteenotettava golfkenttä löytyy Praslinin saarelta. Lisäksi pääsaarella Mahella on pieni 9-reikäinen kenttä, joka on lähinnä paikallisten käytössä.

Se mikä puuttuu määrässä, korvautuu kuitenkin laadussa. Praslinin kenttä on nimittäin erittäin tasokas ja huikeat merelliset rinnemaisemat ovat todella upea kokemus. Erikoisuutena on 15. reiän kohdalla oleva kymmeniä metriä korkea pudotus, joka pitäisi ylittää hukkaamatta pallo tuuleen. Viidestoista reikä on myös suosittu vihkimispaikka hääpareille upeiden maisemiensa takia.

Tasokkaan golfkokemuksen lisäksi Praslin tarjoaa myös rentouttavan rantalomamahdollisuuden. Onhan Praslin yksi ehkä maailman parhaimpia rantakohteita yhdessä muiden Sychellien saarten kanssa.

Praslinilla on myös luontoelämyksiä tarjolla. Voit esimerkiksi tehdä opastetun päiväretken saaren keskellä sijaitsevaan luonnonpuistoon, jossa on eksoottisia kasvia ja eläimiä näytillä. Lainaa myös pyörä alle ja aja saaren ympäri tutustuen maisemiin ja paikallisiin ihmisiin.

Kun haluat yhdistää laadukasta golfailua yhtä laadukkaaseen rantalomaan, Praslin on ehdottomasti harkitsemisen arvoinen.

Golfloma Praslinilla (Seychellit)

Esimerkkipaketti 7 vrk

  • meno-paluulennot Praslinille sis. matkatavaraa ruumaan, ateriat ja paikkavarauksen lennolla,
  • 7 yön majoituksen Constance Lemuria -hotellissa Junior Suite -huoneessa,
  • puolihoidon hotellissa,
  • edustajamme vastaanottopalvelun lentokentällä,
  • edestakaiset yksityiset kuljetukset lentokentän ja hotellin välillä,
  • päivittäiset pelikierrokset Lemuria Golf Coursella.

Hinta

alk. 3990,- / hlö

Hinta riippuu matkustusajankohdasta. Alennuskampanjoiden aikana hinta voi olla huomattavastikin edullisempi. Pyydä tarjous omalle matkustusajallesi sekä muille hotellivaihtoehdoille.

Hotellisuosituksia

Suositushotellien lisäksi Mr Travelilla on runsas valikoima muita vaihtoehtoja.


Suunnitellaan matkasi yhdessä

Ota yhteyttä

Syy matkustaa

  • Hyvä aurinkoinen ilmasto vuoden ympäri.
  • Tasokkaat ja monipuoliset hotellipalvelut.
  • Runsaasti aktiviteettitarjontaa.
  • Erinomainen golfkokemus.

Kysy lisää

Vinkki

Lennot Praslininlle menevät pääsaaren Mahen kautta. Vietä siis muutaman päivän rantaloma Mahella joko mennessä tai palatessasi Praslinilta.

Praslin

Soita meille

0207 451 451

ark. 9-17


Ota yhteyttä

myynti@mrtravel.fi

Ottakaa minuun yhteyttä