Emilia-Romagna

Italia

Italian parhaimmat golfkentät

Golfpallo

Golflomat

Emilia-Romagnan maakunta sijaitsee Italian pohjoisemmassa osassa Adrianmeren kupeessa Venetsiasta lounaaseen. Pääkaupunkina toimii Bologna, upea kulttuurihistoriallinen kohde.

Bolognan lisäksi Emilia-Romagna kattaa sellaiset kiehtovat kaupunkinähtävyydet kuten Parma, Modena ja Ravenna, Rooman valtakunnan entinen pääkaupunki, sekä tietenkin upeat maalaismaisemat, jotka myös tarjoavat erinomaiset mahdollisuudet golfailuun.

Emilia-Romagnan alueella on peräti 25 eri 9, 18 tai jopa 27 reiän golfkenttää, joista jokaiselle löytyy mieleisensä. Kentät sijaitsevat yleensä kaupunkien lähettyvillä, joten pääsy niille on helppoa.

Muutama mainitsemisen arvoisia kenttiä ovat esimerkiksi suuri Adriatic Golf Club Cervia, joka sijaitsee Adrianmeren rannalla, Modenan lähellä sijaitseva Modena Golf & Country Club sekä Modenan kumpuavien järvi- ja peltomaisemien keskellä sijaitseva San Valentino Golf Club. Useimpien kenttien kupeessa on myös tasokas, hotelli, joka takaa miellyttävän lomailun golfin puitteissa. Etenkin entisten palatsien ympärille rakennetut golfhotellit ovat ainutlaatuinen kokemus, joka ei helposti unohdu.

Emilia-Romagna on erinomainen kohde myös sille matkaseurueen osalle, joka ei viihdy golfkentällä. Heille on nimittäin tarjolla loputtomasti tekemistä vaikkapa erinäisten historiallisten ja gastronomisten retkien puitteissa. Miksi et viettäisi vaikkapa päivän alueen viinitarhojen antimia kokeillessa, vierailulla Ferrarin, Lamborghinin tai Maseratin tehtaiden automuseoissa tai kaupunkien ostostarjontaa ihaillessa?

Mr Travelin golflomalla Emilia-Romagnaan sinulla on myös oma auto käytössä. Tällä tavoin olet vapaa kokeilemaan golfailua myös kentillä, jotka eivät ole ihan hotellisi lähellä sekä tekemään kulttuuriretkiä esimerkiksi alueen maaseudulle.


Lue lisää

Golfloma Emilia-Romagnassa

Esimerkkipaketti 5 vrk

  • menopaluulennot Bolognaan sis. matkatavaraa ruumaan ja paikkavarauksen lennolla,
  • 5 yön majoituksen Riviera Golf Resort -hotellissa Riviera Suite -huoneessa,
  • aamiaiset hotellissa,
  • tilava henkilöauto navigaattorilla koko matkan ajaksi,
  • kahden kuljettajan ajo-oikeus sekä täydet autovakuutukset,
  • neljä pelikierrosta hotellin tarjoamilla lähialueen neljällä kentällä.

Hinta

alk. 1025,- / hlö

Hinnat riippuvat matkustusajankohdasta. Alennuskampanjoiden aikana ne voi olla huomattavastikin edullisempi. Pyydä tarjous omalle matkustusajallesi sekä muille hotellivaihtoehdoille.


Hotellisuosituksia

Suositushotellien lisäksi Mr Travelilla on runsas valikoima muita vaihtoehtoja.

Tarjouksia

Maurituksen loma kesäkaudelle erikoishinnalla kun varaat ennen 25.4.-24

Dubai ja Arabi Emiraatit talvelle -24/-25 nyt varattavissa

Intian Valtameren ihanat Helmet - Malediivit, Sri Lanka, Mauritius ja Sri Lanka.


Kiinnostaako golfmatka?

Lähetä kysely

Golfkenttä
Italia Bolgogna tori
Italia Emiglia Romana viinitarha
Golfkenttä
Italia Bolgogna kanava

Syy matkustaa

  • Erittäin suuri valikoima golfkenttiä jokaiseen makuun.
  • Tasokkaat golfhotellit.
  • Runsaat retkeilymahdollisuudet esim. kulttuurin ja historian puitteissa.

Vinkki

Emiglia-Romanan golflomasi on helppo yhdistää vaikkapa Milanon tai Venetsian kaupunkiloman. Vietä mielellään myös muutama yö Bolognassa.

Ota yhteyttä

Soita

0207 451 451 ark. 9-17


Lähetä sähköposti

myynti@mrtravel.fi


Tai pyydä yhteydenottoa

oheisella lomakkeella.

Ottakaa minuun yhteyttä